Maso od nás - nic než příroda a péče
Statek Vítek

Prodej masa

Nabízíme prodej smíšených balíčků o hmotnosti cca 9 Kg. Balíček obsahuje VYZRÁLÉ bio hovězí maso - přední, zadní, kližku, gulášové, žebra,...  Cena balíčku je 190 Kč za kilogram. Možnost zakoupení  steakového masa. Vše vakuově balené, popsané, s uvedeným datem spotřeby a letákem informujícím o vlastnostech masa a možnostech zpracování.  Objednávky můžete realizovat na uvedeném telefonním čísle -viz kontakt.

Ceník hovězího BIO masa

Steakové maso

       Cena  za kg    

Hovězí Rump Steak

429,-

Hovězí Flank Steak

330,-

Hovězí Váleček

369,-

Hovězí Nízký roštěnec

439,-

Hovězí Vysoký Roštěnec

439,-

Hovězí Svíčková

740,- 

Hovězí Krční Filet

319,-

Hovězí Veverka

269,-

Hovězí Svíčková Palce (tatarský biftek)

329,-

Hovězí líčka

259,-

Hovězí vnitřnosti

 

Hovězí jazyk

120,-

Hovězí srdce

80,- 

Hovězí ledviny

70,- 

Hovězí dršťky

80,- 

Hovězí játra

80,-

Hovězí ořez

59,-

Hovězí oháňka

99,-

Zvířata pochází z našeho chovu, jsou krmena jen kvalitním krmivem, mají volný přístup na pastviny, dostatek pohybu a péče.

 

Proces zrání je u hovězího masa obzvláště důležitý, nevyzrálé maso je tuhé a tvrdé. Zrání dává masu křehkost a jemnost. Zrání masa je součástí biochemických procesů,které probíhají ve svalové tkáni. Díky těmto procesům povolují vazby mezi jednotlivými vlákny, uvolňuje se ztuhlost svalů a maso získává potřebnou vaznost a postupně se stává měkčí a křehčí. Tím se výrazně zkracuje doba tepelné úpravy a vylepšují se chuťové vlastnosti.

Maso je balené ve vakuovém obalu, popsané - včetně druhu masa, váhy a data spotřeby... Maso je jako od řezníka, už žádná práce navíc!

 

Přivezli jste si maso a co teď-dodatek

 

Leták k masu